У Вінниці роблять нову дорогу на вулиці Гагаріна

Розділ новин: 

У Вінниці капітально ремонтують дорожнє покриття на вулиці Гагаріна. Закінчити роботу планують до кінця червня, однак за умов сприятливої погоди.

Про це повідомляють у Вінницькій міській раді.

Дорожнє покриття оновлюють на ділянці від вулиці Вишневського до будинку № 1 а по вулиці Гагаріна. Роботи розпочали у травні.

«Роботи розпочались наприкінці травня. Вся ділянка дороги засипана щебенем, наступний етап – асфальтування. За сприятливої погоди плануємо завершити ремонт до кінця червня», – каже в.о. директора департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Юрій Семенюк.

Вже з новим асфальтом і вулиця Юрія Курія, тут цьогорічполагодили також майже пів кілометра дороги – понад 1700 кв м покриття.

Ще з 2008 року у місті діє програма співфінансування, скориставшись якою жителі мікрорайонів приватної забудови можуть провести мережі централізованих водопроводів та каналізації до своїх осель або ж прокласти асфальт на своїх вулицях і провулках. 70% робіт за цією програмою фінансує міська рада, і 30% – це частка мешканців.

Зокрема, у минулому році на умовах співфінансування заасфальтували вулицю Войцехівського, ділянку вул. Огієнка, що на Старому місті. Також асфальт постелили по 2-му пров. Вишневського, вул. Свідзінського, вул. Юрія Смірнова. Провели капітальний ремонт на ділянках доріг по 1-му пров. Лермонтова та 1-му пров. Волинця.

Джерело: 
Вінницькі новини