Дворняжка намагалась витягти іншу з ополонки. У Вінниці врятували собаку, яка пішла під воду

Розділ новин: 

4 березня у Вінниці з річки Південний Буг рятувальники дістали безпритульну собаку, яка провалилася в ополонку. Це трапилося поблизу вулиці Князів Коріатовичів.

«О 6:43 надійшло повідомлення від небайдужих громадян про те, що потрібна допомога рятувальників по діставанню собаки з водойми. По прибуттю на місце події, бійці ДПРЧ-4 за допомогою надувного човна та рятувальної мотузки витягли тварину з води», - опублікували на своїй сторінці у «Фейсбук» Головне управління ДСНС України у Вінницькій області.

Редакція Вінниця.info знайшла жінку, яка викликала надзвичайників.

«Ранком почула дикий вереск неподалік річки. Вибігла ближче, а там одна маленька собачка намагається допомогти дістатися з води іншій, набагато більшій за себе. На цю картину без сліз дивитися було неможливо. Почала дзвонити в поліцію. Вони мене направили до рятувальників. Хлопці швидко приїхали, надули човна. І витягли песика. Я ж винесла їм свій плед, врятовану собачку у нього укутали. Я забрала її відігріватися. Поклала біля батареї. Дочка принесла корм. Ми Найду, так вже її назвали, одягнули. Думаю, що грітися буде ще мінімум добу», - розповіла нам Ольга Григорівна.

 

 

Жінка також зауважила, що обидві собаки місцеві.

«Обох частенько бачила в нашому районі. Вони чіповані. А провалилася Найда у ополонку. Там зазвичай на цьому місці рибалки сидять. А за ніч ополонка примерзла», - зауважила пані Ольга.

Нині Ольга Григорівна вирішує, чи буде залишати собі Найду.

Джерело: 
Вінницькі новини