Що більше хвилює "мудрий український нарід"?

Що більше хвилює "мудрий український народ": війна, вибори, коронавірус, ситуація із Конституційним судом, чи проблеми "євроблях"?

Останні два дні центр Києва заблокований саме останніми. Водії авто на іноземній реєстрації тримають в облозі парламент, уряд і власне усіх інши автомобілістів.

Чи це нормально коли, за різними оцінками, не більше 50 тисяч "занадто мудрих" вимагають чергових поступок у розмитненні своїх авто?

 

Зображення може містити: автомобіль та надворі

Кажуть - бояться, що їх таки будуть штрафувати за те, що досі "їздять" на незаконнихх авто. Поки що їх не чіпають - адже це обіцяла нинішня влада перед президентськими і парламентськими виборами 2019 року.

У своєму нестримному бажанні сподобатися "простим українцям" дійшли навіть до реєстрації законопроєкту яким взагалі хочуть відмінити акциз для "євроблях". (Фахівці кажуть - це вийде мінус 8 мільярдів гривень для Державного бюджету)

Думаю - їм треба йти ще далі. Адже популізм рулить!

Можна ще щомісяця доплачувати цим "мудрим людям" за те, що вони їздять нашими дорогами як хочуть, часто незважаючи на правила і перевищуючи швидкість - адже їх поліція не зачіпає.

От тільки, що ж робити тим понад двісті тисячам, які все ж таки законно розмитнили свої машини, сплатили акциз і офіційно все оформили?

А як на все це реагувати мільйонам автовласників які заплатили усі податки при купівлі своїх залізних коней?

Які у кого ще варіанти? 

Автор: 
Василь Саф'янюк, журналіст